Mietin vaan, että kuntavaalit ovat takana, nyt tuli mieleen sanoa jokaiselle valitulle, että mennään näillä. Tarkoitan, että saisi loppua tämä loputon rakentaminen. Veron maksajalle on ihan sama millaisessa pytingissä niitä veroja kerätään. 
Mielellään olen sitä mieltä että käytetään ne viimeisetkin rahat, jotka ovat valtion takaamia ihmisiin, ei rakentamiseen. Eihän tavallinen veronmaksajakaan osta uusia tapetteja, lattioita ja niitä kaikkea kivaa, jos ei olisi rahaa. Kunnat ja valtio on pa, joten eiköhän olisi jo aika mennä näillä mitä on. No viimeisintä mitä odotan teiltä
On kunnan vero % korottamista. Nyt kun tämä valtiomme teki tämän hienon kaupan maksoi 6 miljardia ja sai 2. No rehellisiä jos ollaan en ole tyytyväinen tulokseen. Se on 4 miljardia maksua, ennen kaikkea on ollut uutisissa 7 päiväinen työ viikko Suomeen, mitä ehdotetaan. Nyt kun tuo EU: n hieno kauppa syntyi, Espanja miettii 4 päiväiseen työntekoon siirtyä.  Se ei maksanut mitään ja yli 100 miljardia kelpas:).Kyllä se on mahdollista. Kommunistisessa Euroopan unionissa voi vaan jäädä odottelemaan tsaaria, joka tämän hoitaa kunnialla sinne minne aurinko ei paista:)