Asiat voisi olla toisin (paremmin), jos niihin ja niiden toteuttamiseen ei sotketa ryhmäkuria liikaa, katsokaas kun ihan terve maalaisjärki riittää. Kuten myös periksi antamisen taito, taito kuunnella toisen ideoita ja jopa ymmärtää niitä. Ennen kaikkea, jos pystyy olla niiden puolella, kun tarve vaatii, yhtälailla myös vastaan, jos oma-aate linja ei niitä tue.

Ainut rehellisesti totuuden mukainen asia, mitä kansanedustajaehdokas pystyy lupaamaan on oma arvomaailma. 

 
Mutta jos ollaan nykyisellä puoluekuri/ryhmäkuri linjalla, niin kertokaa kuinka paljon tämä kunnioittaa ihmistä? Kun pitää olla yhtä mieltä tai ”savustetaan ulos”, niin eikös siinä ajatella puolueen etua eikä ihmisten (kansan), yksinkertaista, vai onko se liian yksinkertaista. Puolue on ainoastaan vallankäytön väline.

 

Muutos alkaa aina itsestä, koska ketään toista, ei voi muuttaa. Ne jotka tämän ymmärtää voivat päästä politiikassa eteenpäin ja se voi olla yhteiseksi hyväksi. Itse olen valmis kehittämään itseäni ja ymmärrystäni Suomen yhteisen edun vuoksi. 

57 äänestyslappuun, leima lappuun, lappu kuoreen ja näin alkaa uudet tuulet puhaltamaan eduskunnan vanhoilla käytävillä, tuulet muutoksen, tuulet, jotka puhaltavat yhteen hiileen koko kansan etujen mukaan.