Viime vuosina olen tehnyt aika paljon musiikkia. Tänä vuonna olen julkaissut 4 uutta biisiä suoratoisto palveluissa. Spotifystä löytyy nimelläni kymmenkunta laulua. Sävelsin myös kuopiolaiselle wiitala bändille yhden laulun, se on nimeltään melkein ehjä sydän. Nyt wiitala kasaa uutta kokoonpanoa ja mulla on sävellys puolella useita lauluja heille. Oma musiikkini on kuitenkin englanninkielistä nykyään pääasiassa. Aina silloin tällöin teen suomenkielisiäkin. Alla pieni mainos uusimmasta jutustani.

 

Harri Andersson lauluja-lauluntekijä on juuri julkaissut bändillään Great Fate uuden ’korona’ aiheisen biisin nimeltä Life will always find the way. Mukaan äänityksiin hän on saanut Suomen ammattitaitoisimpia muusikoita mm. Ben Granfelt kitara soolo, Masa Maijanen basso, Tomi Eskelinen kitara, Tommi A. Ahonen hammond B3, Timmo Salakka rummut ja laulussa Pasi Kalervo ja Harri Andersson.

Biisi on vähän heavy rock painotteinen, melodinen ja tarttuva, kuten korona joten kannattaa olla varuillaan. 

Laulu löytyy kaikista suoratoistopalveluista, kuten spotify, Apple music, Deezer, YouTube jne... Laulu on tehty tyylillä, kukin soittaja omassa studiossaan ja se on parsittu kasaan Jyväskylässä pop rock musiikkitalolla Tommi A. Ahosen toimesta. Great Fate suomeksi upea kohtalo toivottaa hyviä kuuntelu hetkiä. Life will always find the way biisin on säveltänyt ja sanoittanut Harri Andersson, hänellä on myös omalla nimellä julkaistuja lauluja spotifyssä kymmenkunta. Nyt hän kuitenkin keskittyy tähän bändi projektiin enemmän. Myös muille artisteille hän on tehnyt lauluja mm. Wiitala bändille ja Timppa Juntuselle, heiltä on myös tänä vuonna tulossa julkaisuja.

Kannen kuvan on taiteillut Toni Kallio. 

Great Fate on pitkän ajan aikana syntynyt bändi. Se pitää sisällään ammattimuusikoita, jotka tekee musiikkia rakkaudesta siihen, ei pelkän rahan takia, mutta olisihan se kiva että sitäkin alkaisi tulemaan;) 

Tarkoitus on tehdä musiikkia genrestä riippumatta, vähän niinkuin biisi kerrallaan. Eagles on hyvä esimerkki, laulajat vaihtuvat biisin mukaan, pääasia on että kuulostaa hyvältä, siitä mielestämme musiikissa on kysymys. Nimi Great Fate suom. Upea kohtalo juuri kuvaa.

https://open.spotify.com/track/39EuwrRajcIQLscDUsmqAh?si=NtHE984dQpS_qoTiEjUpnA klikkaa tätä linkkiä niin pääset kuuntelemaan tän biisin.