Nyt kun päättäjät ovat ansaitullaan 3 kuukauden kesä lomalla. Ajattelin Hieman erilaisen kesä loma jutun julkaista.†
 
Miettinyt olen, että saattaisi lait olla erilaisia, jos pudotettaisiin päättäjien palkat Suomen kansan keskitasolle. 
 
Suomen lain tuomarien ohje kirjassa lukee, mikä ei ole oikeus ja kohtuus ei voi olla lakikaan. Samassa opuksessa lukee, että tuomarin tulee ensin ajatella. Se on aika tärkeä virka olla tuomari, sillä lain säätäjät eivät ole ammattilaisia, vaan kansan valitsemia suosikkeja. Äänen saa jopa makkaralla taasen ensi kevät talvella ja supliikilla meiningillä. Mutta näinhän se on ollut ja varmaan samaan halpaan taasen mennään ensi vuonna. 
 
Mielestäni tällainen demokratia on aikansa elänyt. Mielestäni meidän pitäisi saada kunnon opiskelleet virkamiehet lakeja säätämään, ei olisi niin paljon säätöä, kinaa ja eripuraa. Täysistunnot tv:ssä on lähinnä heidän omien ajatusten pönkittämistä toisilleen, kuka sanoo näppärämmin.
 
No se on normaalia, kun ajatellaan että 200 erilaista ihmistä ja sitten vielä puolueet heitä ryhmiksi jakaa, niin voiko siinä ilmapiirissä mitää suurta saada aikaan. No voi saada sen että, tämän tyyppisiä kirjoituksia ja tyytymättömyyttä saa lukea aika paljon. Me kansalaiset maksamme heidän koko ajan kasvavat menot ja palkat. Ei se väärin oo todellakaan muuttaa nimeä sopeutumis eläkkeelle, mutta jos sen määrä vain nousee eri nimellä, niin väärä suunta. 
 
Itse olen ihan eri alalla ja johtohommissa näytän esimerkkiä omalla työlläni. Mielestäni omia ansioita leikkaava tyyli sopisi myös heidän nykyajan päätöksiin. 
 
Jokainen meistä tekee loppujen lopuksi työtä vain saadakseen toimeen tulon. Mutta vaatimattomuus kaunistaa. Maailmaa sanotaan ahneeksi, mutta ei ole enää kuin me jäljellä, jotka vielä olemme hengissä. Me olemme maailma.